Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bětka, Maňa, Věrka B., Andul, Dáša, Jana, Maruška, Hanka, Blaženka, Dana, Evička V., Věra, Evička K., Zdeňka

My všechny narozeny v roce 1950 – tygřice jsme dle čínského horoskopu

Tygr patří mezi jedno z nejsilnějších zvířat v přírodě a proto i lidé narození v roce Tygra oplývají silou a mocí obzvláště ve své pozitivní energii. Díky svojí pověstné odvaze si získávají respekt od svého okolí. Lidé mají Tygra v oblibě kvůli tomu, že jim je schopný dodat pocit bezpečí – kdo zná jeho „ochranná křídla“, ví, o čem je řeč – nejpatrnější je to na obětavosti pro své okolí.

Sílu, kterou Tygr disponuje, vůbec neskrývá. Je nesmírně dynamický, vášnivý, rychle se nadchne, je značně impulzivní. Je schopný se bez rozmyslu pustit za dosažením nějakého cíle.

Jeho citová složka je podobně dynamická. Díky velké vášnivosti jeho city snadno vzplanou – přestože se někdy snaží svoje emoce potlačovat. Ve vztahu je obvykle milý a něžný. Miluje děti. Člověk narozený v roce Tygra má vyvinutý smysl pro příjemné zážitky, rád bude navštěvovat živější podniky. Mohou se někdy projevovat pubertálně i ve vyšším věku. Mají vyvinutý smysl pro dobrodružství, na problémy se dívají vždy z té lepší stránky.

Tygr neumí diskutovat na téma, kdo má či nemá pravdu. Při komunikaci s Tygry je mnohdy účinnější zakřičet si na něj. Na druhou stranu je jinak při komunikaci schopný naslouchat druhému.

Tygr má tuhý kořínek, tudíž i když bude sražený na kolena, vždycky se znovu zvedne a postaví.

Pohodové vztahy Tygr navazuje s lidmi narozenými v roce Kohouta, Myši, Ovce, ale i Tygra – to jsou zrozenci v roce  1943, 1945, 1948, 1950.

S dalšími znameními už je to ale horší. Vztahy s Buvolem, Hadem či Opicí jsou zdrojem komplikací –  to jsou zrozenci v roce 1941, 1944, 1949.

Lidé od pradávna věřili na tajemnou moc stromů. Každý strom žil, měl svoji duši a životodárnou sílu. Proto lidé přicházeli do velkých posvátných hájů, kde rostly velké duby, buky a jiné stromy a řešili své problémy a starosti. Pod stromy odpočívali, usínali, protože doufali, že duchové stromů k nim promluví a odpoví jim na otázky. Odpírat si blahodárné účinky působení stromů nemusíte ani dnes, někdy stačí procházka lesem, která člověka naplní klidem a energií, aby se pak mohl vrátit do svého všedního dne s dobrou náladou a chutí do svých každodenních povinností.

     Není náhoda, že jsme zrozeny právě v polovině tisíciletí. 

Je to náš osud a ta řádka výše popsaných kladných vlastností, kterými oplýváme berme jako dar a další rady "Štěstěny“ .

„Štěstí je cesta, ne cíl cesty“, proto žijme a užívejme si každičký okamžik na této naší cestě - není lepší příležitost být šťastné než ... TEĎ