Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.8.2011 letní setkání s Maňou kolem Švihova

9. 8. 2011

Pozvánka

pro bezva sešlost „děvčat a chlapců“ k Blažence na zahrádku

v úterý dne 9.8.2011 :  od 9.00 hod. do 18.00 hodin.

Od jara připravované setkání s Maňou - na Švihovsko, které se uskuteční na pozvání od Blaženky na zahrádku a Danušky do Mezihoří – předem je zřejmé, že nás čeká prima den.
Tentokrát i s „chlapci“, kteří jsou naši obětaví taxikáři.


Setkáme se ve Švihově v 9.00 hod. na nádraží po příjezdu vlaků od KT i od Plzně – kdo přijede autem ??? Od Kdyně Maruška s Maňou – taxi Zdeněk. Z Oplota Evička – taxi Franta, z Přeštic Hanka – taxi Honza?? Jako obvykle dáme kávičku a něco na „dobrý krok“. Posléze se „dívčí“ část vydáme na pěší tůru kolem Švihova směrem : kolem hradu – dále cestou po modré značce až na rozcestí U Pekla 3 km ke kopci Běleč, dál pak podél lesa 1,5 km až na žlutou značku, po ní 1 km do Mezihoří – na chatičce u Danušky bude krátká zastávka, exkurze a chvíle odpočinku – určitě i něco „na zub“… Tam za námi se zpožděním přijede Lojzík s Danuškou z KT. Pak již kompletní „dívčí parta“ se vydáme směr Švihov po silnici asi 2 km k Blažence na zahradu – pobyt spojený i s koupáním v bazénu a odpoledním posezením.
Proto nezapomenout plavky doma !!!
Cesta odpočinková asi 7,5 km. Chlapci – pozvaní taxikáři – ti na zahrádce budou „vegetovat“ s domácím Frantou již od rána – snad se pospolu o sebe postarají …
Až se odpolední čas nachýlí, rozjedeme se směr domov a naše letní setkání s Maňou, bude opět hezkou vzpomínkou na strávený den v milé společnosti všech zůčastěných.

 
 Těšme se - setkání s pozitivně naladěnými kamarády není nikdy dost…

p1020779.jpg

Na zahrádce "U vodníků" bude obzvlášť dobře ...