Jdi na obsah Jdi na menu
 


4.12.2013 Předvánoční posezení ve LVU - poslední letošní setkání

4. 12. 2013

ve středu dne 4.12.2013 :  ve LVU od 12.00 hod. do 17.30 hodin.

  Dopoledne se vypravíme za kulturou - výstavy a odpoledne pak tradičně posedíme ve LVU.    K obědu se těšme na masíčko obalené v bramboráčku.

Sejdeme se na náměstí v Klatovech - po příjezdu vlaku od Plzně rovnou busem MHD na klatovské náměstí a pak dojdeme nejkratší cestou do klatovského muzea - cestou zastavíme na kávičku v parečku a něco k ní - z Plzně je cesta dlouhá... V muzeu jsou dvě výstavy s vánoční tématikou – po jejich prohlídce se vypravíme ještě do Kulturního domu na výstavu perníkových betlémů. A pak rovnou do LVA, kde v milé společnosti nás všech a při dobrém jídle a pití důstojně zakončíme rok 2013.
Zavzpomínáme si na naše letošní výlety, putování a někdy i „škobrtání“ po Šumavě – také na letošní 3 vernisáže a výstavy obrazů – v předvánočním čase zas pookřejeme "na duši"....
Předběžně již plánujeme dovolené v roce 2014 a tradiční první setkání s Maňou v novém roce bude 3.1.2014 při uzení dobrůtek u Lojzíka na zahrádce - a kam asi naše kroky povedou již v lednu na zasněženou Šumavu ???